Dressing

De ideale dressing? Dat bepaal je gewoon volledig zelf. Je kan kiezen voor een open of gesloten dressing, een combinatie van beide of een inloopdressing. Bij een gesloten dressing, heb je de keuze tussen draai-, plooi- of schuifdeuren. Daarnaast zijn er nog talloze keuzemogelijkheden: hoge of lage lades, legplanken, kledingstangen, schoenrekjes, dassenhangers,... en dit alles in jouw favoriete kleur en materiaal. Zo bekom je steeds een heel persoonlijk eindresultaat, volledig op jouw behoeften afgestemd. Een dressing hoeft niet groot te zijn: een verloren hoekje kan perfect benut worden om een praktische opbergruimte te creëren. Bovendien creëert het visuele rust in de woning.
We zijn volop bezig met de integratie van schuine wanden en schuifdeuren in het systeem. Wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwigheden op de website? Stuur ons alvast een mailtje.

Ga aan de slag met de kast van jouw keuze

3D configurator is enkel beschikbaar op de Desktop versie

Dressingkast links tegen muur

Dressingkast met links een paslat om tegen een muur te plaatsen en rechts een afgewerkte zijkant.

Dressingkast rechts tegen muur

Dressingkast met rechts een paslat om tegen een muur te plaatsen en links een afgewerkte zijkant.

Dressing tussen 2 muren

Dressingkast om tussen 2 muren te plaatsen. Heeft links en rechts een paslat om mooi aan te sluiten op de muren

Vrijstaande dressing

Vrijstaande dressingkast met afgewerkte zijkant links en rechts van de kast.

Dressing met schuine achterwand

Dressing met schuine achterwand. Kan tussen 2 muren, aansluitend tegen 1 muur of vrijstaand geplaatst worden.

Hulp nodig bij jouw project?

Ben jij een echte doe-het-zelver of heb je liever wat hulp bij het ontwerpen en/of plaatsen van jouw kast?

MEER INFO

Snelle levering

Zodra jouw bestelling geplaatst wordt, nemen we contact op om de datum en het uur van de levering in overleg te bepalen. Reken hiervoor op een 10-tal werkdagen.

De kast wordt met de grootste zorg bij jou thuis gebracht. De levering is gratis op het gelijkvloers of op de verdieping indien er een voldoende ruime lift aanwezig is en onze chauffeur (tijdelijk) voor de deur kan parkeren. Indien er bij de bestelling geen specifieke melding wordt gemaakt, gaan we ervan uit dat het om een standaardlevering gaat.

Kwalitatief werk

Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen om een mooi, stevig en duurzaam eindresultaat te bekomen. Voor de scharnieren, geleiders en voorgemonteerde lades (type Legra en Tandem) werken wij uitsluitend met materiaal van Blum. De corpussen en legplanken zijn ook altijd minstens 18mm dik om voldoende stevigheid te garanderen.

Onze schrijnwerkers werken met een volledig computergestuurd machinepark en dat vertaalt zich in mooi, kwaliteitsvol en betaalbaar maatwerk. Alle kastonderdelen worden aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen voordat ze het atelier verlaten.