Bijkeuken

De bijkeuken is een volwaardige ruimte geworden en niet langer het donkere hokje achter de keuken en dat is maar goed ook. De beschikbare oppervlakte in de bijkeuken is vaak beperkt en toch is er plaats nodig voor een wasmachine, droogkast, droogrek, voorraadkast, opbergkast voor strijk- en poetsmateriaal, sorteerbakken, wasbak,… Als je gebruik maakt van functioneel maatwerk, kan je de beschikbare ruimte optimaal benutten én wordt ze bovendien een stuk mooier.

Ga aan de slag met de kast van jouw keuze

3D configurator is enkel beschikbaar op de Desktop versie

Hoge kast

Hoge opbergkast voor in de bijkeuken

Space Tower

Een voorraadkast die veel opbergruimte biedt, waarvan de binnenvoorraadlades flexibel kunnen worden gepland en die een gemakkelijke toegang verschaft van de opgeslagen spullen vanaf alle kanten. Voor het comfortabel, ergonomisch en economisch opbergen van voorraden.

Hulp nodig bij jouw project?

Ben jij een echte doe-het-zelver of heb je liever wat hulp bij het ontwerpen en/of plaatsen van jouw kast?

MEER INFO

Snelle levering

Zodra jouw bestelling geplaatst wordt, nemen we contact op om de datum en het uur van de levering in overleg te bepalen. Reken hiervoor op een 10-tal werkdagen.

De kast wordt met de grootste zorg bij jou thuis gebracht. De levering is gratis op het gelijkvloers of op de verdieping indien er een voldoende ruime lift aanwezig is en onze chauffeur (tijdelijk) voor de deur kan parkeren. Indien er bij de bestelling geen specifieke melding wordt gemaakt, gaan we ervan uit dat het om een standaardlevering gaat.

Kwalitatief werk

Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen om een mooi, stevig en duurzaam eindresultaat te bekomen. Voor de scharnieren, geleiders en voorgemonteerde lades (type Legra en Tandem) werken wij uitsluitend met materiaal van Blum. De corpussen en legplanken zijn ook altijd minstens 18mm dik om voldoende stevigheid te garanderen.

Onze schrijnwerkers werken met een volledig computergestuurd machinepark en dat vertaalt zich in mooi, kwaliteitsvol en betaalbaar maatwerk. Alle kastonderdelen worden aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen voordat ze het atelier verlaten.