Hal & Zolder

Mooi maatwerk hoeft zich niet te beperken tot de dressing of de keuken. Onze kasten kunnen op verschillende plaatsen in huis een meerwaarde creëren. Denk maar aan een mooie halkast, een grote opbergkast op zolder of een functionele kast mét zitbank.

Ga aan de slag met de kast van jouw keuze

3D configurator is enkel beschikbaar op de Desktop versie

Zolderkast met deuren

Lage kast met deuren en een schuine achterwand. Ideaal om extra opbergruimte te creëren op zolder!

Hulp nodig bij jouw project?

Ben jij een echte doe-het-zelver of heb je liever wat hulp bij het ontwerpen en/of plaatsen van jouw kast?

MEER INFO

Snelle levering

Zodra jouw bestelling geplaatst wordt, nemen we contact op om de datum en het uur van de levering in overleg te bepalen. Reken hiervoor op een 10-tal werkdagen.

De kast wordt met de grootste zorg bij jou thuis gebracht. De levering is gratis op het gelijkvloers of op de verdieping indien er een voldoende ruime lift aanwezig is en onze chauffeur (tijdelijk) voor de deur kan parkeren. Indien er bij de bestelling geen specifieke melding wordt gemaakt, gaan we ervan uit dat het om een standaardlevering gaat.

Kwalitatief werk

Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen om een mooi, stevig en duurzaam eindresultaat te bekomen. Voor de scharnieren, geleiders en voorgemonteerde lades (type Legra en Tandem) werken wij uitsluitend met materiaal van Blum. De corpussen en legplanken zijn ook altijd minstens 18mm dik om voldoende stevigheid te garanderen.

Onze schrijnwerkers werken met een volledig computergestuurd machinepark en dat vertaalt zich in mooi, kwaliteitsvol en betaalbaar maatwerk. Alle kastonderdelen worden aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen voordat ze het atelier verlaten.