Wie zijn wij?

Mijn-maatwerk.be is een online schrijnwerkerij die zich focust op de productie van interactief geconfigureerde maatkasten voor doe-het-zelvers en professionals.

Ons team bestaat uit heel uiteenlopende profielen. Eén zaak hebben we gemeen: we willen online mooi, kwalitatief en betaalbaar maatwerk aanbieden, waarbij de aanwezigheid van een schuin dak, afvoerbuizen, elektriciteitskast,... geen probleem vormt.

Wij zetten maximaal in op begeleiding tijdens het opbouwen van de kasten. Dit zowel tijdens de online configuratie als de opbouw bij jou thuis. We zijn steeds telefonisch en per mail te bereiken en voorzien uiteraard ook een uitgebreide handleiding op maat. Indien gewenst zorgen we ook voor advies bij de materiaalkeuze. In de configurator wordt enkel de Unilin Evola Collectie aangeboden, maar de klant kan zeker ook kiezen voor andere materialen en merken zoals Egger, Abet Laminati, Cleaf, Pfleiderer, ...

Kiest de klant voor (hulp bij) plaatsing, dan zorgen wij ervoor dat een schrijnwerker met jarenlange ervaring aan huis komt. Hiervoor doen we beroep op een team van zelfstandig schrijnwerkers, meestal keukenplaatsers.

Het transport van onze kasten vergt een erg professionele en voorzichtige aanpak. Daarom werken we altijd samen met dezelfde, ervaren transporteurs. Gedreven en betrouwbare partners die het bouwpakket met de grootste zorg bij jou afleveren.

Frederik Vanhollebeke

Frederik Vanhollebeke

Web development

Barbara Kemp

Barbara Kemp

Vormgeving en communicatie

Stefan Vanhollebeke

Stefan Vanhollebeke

Productie