Hulp nodig?

Doe je graag alles zelf of heb je toch graag nog wat ondersteuning? Jij kiest.

Doe-het-zelf

Door onze gebruiksvriendelijke configurator is het perfect mogelijk om jouw kast volledig zélf te ontwerpen en plaatsen. Heb je vragen omtrent het opmeten van een ruimte, of het monteren, bekijk dan zeker onze meten en monteren pagina's. Neem hiervoor de nodige tijd, een goed ontwerp vraag nu eenmaal creativiteit en inspiratie. Alles wordt bijgehouden in jouw account, je bepaalt volledig zélf wanneer je wil verder werken.

Hulp bij ontwerp

Stoot je op problemen, heb je twijfels over jouw ontwerp, heb je vragen over de haalbaarheid van jouw project of wens je kleine aanpassingen aan onze modules; aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!

Hulp bij plaatsing

Door onze gepersonaliseerde handleiding is het perfect mogelijk om jouw kast volledig zélf te plaatsen. Heb je toch graag wat hulp, dan komt onze professionele plaatser graag aan huis om samen met jou de kast te monteren. Hij neemt het voortouw maar rekent op jouw hulp. Zo leer je meteen ook zelf de kneepjes van het vak en wordt onze plaatser bij een volgend project overbodig. Kostprijs: €42/uur (excl. BTW).

Indien jouw woning ouder is dan 10 jaar, de kast een vast geheel vormt met de woning en door ons geplaatst wordt, kan je rekenen op een verlaagd btw-tarief van 6%.

Onze professionele plaatser kan je reserveren bij bestelling van je project. Wij contacteren je dan om verder af te spreken.