Onze kasten

Mooi maatwerk hoeft zich niet te beperken tot de dressing of de keuken. Onze kasten kunnen op verschillende plaatsen in huis een meerwaarde creëren: een voorraadkast met volledig uittrekbare en perfect glijdende lades in de bijkeuken, een mooi weggewerkte elektriciteitskast in de gang, een linnenkast op de nachthal, een praktische opbergruimte onder de trap, een kast onder een schuine wand op zolder,... Maatwerk zorgt sowieso altijd voor meer opbergmogelijkheden en visuele rust in de woning.

Momenteel kan je enkel via dressing een kast configureren.

We zijn momenteel volop bezig om voor de andere ruimtes alle mogelijkheden/alle mogelijke producten in het systeem te stoppen. Neem even een kijkje bij onze realisaties en begin alvast te dromen. Wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwigheden op de website? Stuur ons alvast een mailtje.
Wil je nu al aan de slag voor een andere ruimte? Contacteer ons en dan bespreken we de mogelijkheden.

Dressing
Dressing
Bijkeuken
Bijkeuken
Kinderkamer
Kinderkamer
Bureau
Bureau
Living
Living
Keuken
Keuken
Badkamer
Badkamer
Hal & Zolder
Hal & Zolder

Hulp nodig bij jouw project?

Ben jij een echte doe-het-zelver of heb je liever wat hulp bij het ontwerpen en/of plaatsen van jouw kast?

MEER INFO

Volledig op maat

Slechts weinig ruimtes zijn perfect recht, daarom vinden wij het belangrijk dat een schuin dak, afvoerbuizen, ventilatiebuizen, elektriciteitskasten, ... geen belememering vormen voor het ontwerp van jouw kast. Via onze configurator kan je jouw kast tot op de millimeter nauwkeurig ontwerpen.

We vinden het belangrijk dat jouw kast uniek is. Daarom bieden we een ruime keuze aan indelingen, materialen (meer dan 300 melamines en laminaten van Unilin Evola -link naar kleursamples-, MDF en ook multiplex), afwerkingen en accessoires. Zo kan je bv handgrepen kiezen uit ons aanbod of je eigen grepen monteren.