Keuken

Wil jij een volledig afgewerkte keuken of een paar stevige keukenkasten op maat? Beide opties, en alle varianten er tussenin, kunnen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om zelf kranen, toestellen en werkbladen aan te kopen. Zo bekom je steeds een mooi eindresultaat dat volledig past binnen jouw budget.

Ga binnenkort aan de slag met de kast van jouw keuze

We zijn momenteel volop bezig om voor deze ruimte alle mogelijkheden/alle mogelijke producten in het systeem te stoppen. Neem even een kijkje bij onze realisaties en begin alvast te dromen. Wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwigheden op de website? Volg ons op Facebook.
Wil je nu al aan de slag voor deze ruimte? Neem dan zeker een kijkje in onze andere categorie├źn, want veel van onze kasten zijn in verschillende ruimtes inzetbaar. Heb je nog vragen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Hulp nodig bij jouw project?

Ben jij een echte doe-het-zelver of heb je liever wat hulp bij het ontwerpen en/of plaatsen van jouw kast?

MEER INFO

Snelle levering

Zodra jouw bestelling geplaatst wordt, nemen we contact op om de datum en het uur van de levering in overleg te bepalen. Reken hiervoor op een 10-tal werkdagen.

De kast wordt met de grootste zorg bij jou thuis gebracht. De levering is gratis op het gelijkvloers of op de verdieping indien er een voldoende ruime lift aanwezig is en onze chauffeur (tijdelijk) voor de deur kan parkeren. Indien er bij de bestelling geen specifieke melding wordt gemaakt, gaan we ervan uit dat het om een standaardlevering gaat.

Kwalitatief werk

Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen om een mooi, stevig en duurzaam eindresultaat te bekomen. Voor de scharnieren, geleiders en voorgemonteerde lades (type Legra en Tandem) werken wij uitsluitend met materiaal van Blum. De corpussen en legplanken zijn ook altijd minstens 18mm dik om voldoende stevigheid te garanderen.

Onze schrijnwerkers werken met een volledig computergestuurd machinepark en dat vertaalt zich in mooi, kwaliteitsvol en betaalbaar maatwerk. Alle kastonderdelen worden aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen voordat ze het atelier verlaten.